Weefsel transportbanden

Weefsel transportbanden

Marvu levert een breed scala weefsel transportbanden die voorzien in een optimaal transport binnen het productieproces. Weefselbanden worden met name in de brood- en banketindustrie toegepast, waarin droge reiniging gebruikelijk is.

Weefselbanden worden uit meerdere weefsellagen opgebouwd. Standaard worden deze afgewerkt met een PU toplaag waardoor een optimale hygiëne wordt bevorderd. Weefselbanden worden frictie aangedreven en kenmerken zich door een kleine neusovername (mesrand). Hiermee is het mogelijk om kleine en kwetsbare producten feilloos te transporteren.

Lees meer

Marvu transporteurs worden ontworpen met oog voor ergonomie, gebruiksgemak en een minimum aan onderhoud.

Marvu levert weefsel transportbanden met een groot aantal uitbreidingsmogelijkheden. Op deze manier kan de transporteur een ideale oplossing bieden voor uw logistieke vraagstuk.

Marvu past vele opties toe zoals:

  • Bandschraper
  • Snelontspanners en bandlichters
  • Terugtrekneus
  • Automatische bandsturing

Alle types worden conform HACCP normering ontworpen.

Bochtband transportsysteem

Type 400 Rapid Bochtband:
Is uitgevoerd met ronde profielen en een unieke slipvrije omtrekaandrijfmethode.
De weefselbandtransporteur kenmerkt zich door een kleine binnenradius en een kleine neusovername. De bochtband is beschikbaar in drie versies; de standard, easy clean of wash down versie en kan worden uitgerust met bandschraper.

Meer informatie zie: referentie Lantmännen Unibake

Type 206 Schietband:
Is uitgevoerd met een plaatframe. De schietband kenmerkt zich door een schietneus voor het haaks afleggen van producten naar een andere bandbreedte. Tevens is er de mogelijkheid om machines met verschillende snelheden in een productielijn te laten opereren. Geschikt voor onverpakte producten.