Transportsystemen

Transportsystemen

Marvu is al jaren gespecialiseerd in transportsystemen voor de voedingsindustrie. Wij hebben voor elk logistiek vraagstuk een oplossing. Met onze gedrevenheid verbinden wij de losse proces stappen in productielijnen tot één soepel lopend geheel binnen uw bedrijf. Wij verzorgen het gehele traject, van advies en ontwerp tot de productie van de transportbanden.

Alle transportsystemen worden in eigen huis geproduceerd en leveren uitsluitend maatwerk oplossingen. De techniek staat bij ons hoog in het vaandel. Onze brede kennis van de industrie en jarenlange ervaring zorgen wij voor een efficiënte, ergonomische en verantwoorde werkomgeving.

Transportbanden

Voor het intern transport produceren wij diverse soorten transportbanden. Zo bestaat ons assortiment uit:

  • Weefsel transportbanden
  • Volkunststof transportbanden
  • Modulaire transportbanden
  • Rollenbanen
  • Grille transportbanden
  • i-Drive transport

Alle interne transportsystemen worden geheel in RVS en hoogwaardige kunststof materialen uitgevoerd. Voor de juiste transportband voor uw bedrijf is het van belang dat uw gehele productieproces in kaart wordt gebracht. Op basis van die informatie bieden wij u de beste logistieke oplossing.

Speciale machines

Naast de systemen leveren en produceren wij ook speciale machines zoals, een weegmachine,
doseermachine, draaitafel of metaaldetectie. Deze machines worden gecombineerd met een transportband. Hierdoor krijgt u een geïntegreerd systeem. Het is ook mogelijk om de speciale machines als losstaande unit voor u te ontwerpen.

Voor meer informatie over onze transportsystemen of vragen over uw intern transport vraagstuk? Neemt u gerust contact met ons op. Onze specialisten zoeken naar de best mogelijke logistieke oplossing.