Brood- en banketindustrie

Brood- en banketindustrie

De brood- en banket industrie (deegwaren industrie), bestaat uit een gevarieerd productaanbod zoals brood, banket en koek. Chocolaterie vormt eveneens een onderdeel van deze voedselindustrie.

In de brood- en banketindustrie worden veel kwetsbare en/of kleine producten geproduceerd. Product oriëntatie en kwaliteit spelen in dit proces een belangrijke rol. Marvu brengt het product en productieproces van de klant in kaart om tot een passende oplossing te komen.

Transportsystemen

Voor elke fase van het productieproces, zoals mengen, vormen, bakken, vriezen en verpakken kan Marvu een breed pallet aan logistieke oplossingen leveren.

Veel voorkomende transportbanden in de brood- en banketindustrie zijn:

Logistieke oplossingen worden eventueel gecombineerd met speciaal machines zoals weegapplicaties en metaaldetectoren.

Marvu transporteurs en machines worden conform HACCP normen ontworpen en vervaardigd uit rvs en kunststof materialen. Marvu geeft u graag deskundig advies welke type transportband, speciaal machine of logistieke oplossing in uw specifieke situatie het beste past!

Wat klanten zeggen:

“Door deze retrofit zijn we nog beter in staat om een kwalitatief goed en betrouwbaar product te leveren. Het levert bovendien een flinke kostenbesparing op in het onderhoud.”

Ger van Duuren – bakkerij manager Bakkersland.

Project bekijken