Vleesverwerkende industrie

Vleesverwerkende industrie

De vleesverwerkende industrie bestaat hoofdzakelijk uit het verwerken van:

  • Witvlees (gevogelte zoals kippen en kalkoen)
  • Roodvlees (zoals runderen, kalveren, varkens, paarden, schapen)

In de vleesverwerkende industrie spelen hygiëne en voedselveiligheid een belangrijke rol. Onverpakt product komt in aanraking met transportbanden en verwerkingsmachines en vraagt om een optimale productieomgeving. Om voedselveiligheid en hygiëne te garanderen biedt Marvu diverse oplossingen, zoals een open constructie, dynamische bandschraper en bandsproeibuis CIP.

Transportsystemen

Voor elke fase van het productieproces, zoals snijden, portioneren, wegen, marineren, verhitten, vriezen en verpakken kan Marvu een breed pallet aan logistieke oplossingen leveren.

Veel voorkomende transportbanden in de vleesverwerkende industrie zijn:

Logistieke oplossingen worden eventueel gecombineerd met speciaal machines zoals weegapplicaties en metaaldetectoren.

Marvu transporteurs en machines worden conform HACCP normen ontworpen en vervaardigd uit rvs en kunststof materialen. Marvu geeft u graag deskundig advies welke type transportband, speciaal machine of logistieke oplossing in uw specifieke situatie het beste past!

Wat klanten zeggen:

“Marvu heeft door goed te luisteren eerst onze onderliggende behoeften geïdentificeerd. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een betrouwbare en innovatieve oplossing voor ons probleem.”

Paul Meeuwissen – operationeel directeur Vitelco BV

Project bekijken