Nieuw: “Wash Down” versie Rapid bochtband voor optimale hygiëne

“Een goede reinigbaarheid van een transportband, welke eenvoudig en effectief moet kunnen worden uitgevoerd,  speelt een steeds voornamere rol in de aankoopbeslissing, ” ervaart Marc Vulders.

Inspelend op deze ontwikkelingen heeft Marvu  een “Wash Down” versie van de Rapid bochtband ontwikkeld. Deze Wash Down versie is volledig uitgevoerd in rvs en is uitstekend nat reinigbaar door de open omtrekaandrijving, snelontspanner en bandlichters.

Tevens kan er optioneel gekozen worden voor een weefselband met gesloten zijkanten. Dit alles zorgt voor een  hygiënische versie, welke ideaal in te zetten is in de vleesverwerkende- en convenience industrie. Het voordeel ten opzichte van een draadgaas (grilleband) bochtband is dat de weefselband geen schrapende werking op het product heeft en er geen bandafdruk zichtbaar is op het product. Zo kan bijvoorbeeld het verlies van paneermiddel worden gereduceerd.

Meer informatie over de Rapid bochtband, andere uitvoeringen (Rapid Standard en Rapid Easy Clean) of over Marvu foodprocessing equipment vindt u op onze website www.marvu.nl, via telefoonnummer 0413-478828 of via mail sales@marvu.nl.