Sterk in verbinden, ook sport draagt daar aan bij

Op 4 juni 2022 was het eindelijk weer zover: de jaarlijkse clubdag van voetbalvereniging Rhode. Het doel van deze clubdag? Gave activiteiten organiseren voor alle leden van de vereniging om zich een dag helemaal uit te leven.

Sporten is vanzelfsprekend goed voor de gezondheid, maar wij geloven er ook in dat sporten verbindt! Bij Marvu staat verbinding centraal. Niet voor niets is onze slogan ‘Sterk in Verbinden’. Des te meer reden voor Team Marvu om de samenwerking met voetbalvereniging Rhode op te zoeken en het evenement te sponsoren.

Een van de hoofdactiviteiten tijdens de clubdag was de stormbaan voor jeugdleden. De jeugd heeft de toekomst, dus wat is er nou leuker dan een bijdrage kunnen leveren aan activiteiten voor de jeugd?

Het uiteindelijke resultaat mag er, wat ons betreft, wezen! Prachtig weer, lachende kinderen en blije leden. Dat is waar we het allemaal voor doen!

Nieuwsgierig naar de dag of verschillende activiteiten die zijn georganiseerd? Check dan het artikel van Rhode zelf via deze link.

Roel van de Ven

Roel van de Ven

Project Manager

+31 413 478 828

Roel van de Ven

Project Manager

+31 413 478 828

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Hallo

Laat onze specialisten met u meedenken.