EasyLockDrive Systems

ELD Marvu overgang

Vanaf januari 2016 maakt EasyLockDrive Systems onderdeel uit van Marvu Foodprocessing in Sint-Oedenrode. EasyLockDrive Systems (ELD) levert eindeloze transportsystemen, die zich kenmerken door de combinatie van modulaire transportbanden met Intralox i-Drive modules. De interne transportsystemen van EasyLockDrive Systems worden door geheel Europa geinstalleerd.

Met ingang van het nieuwe jaar worden de activiteiten van ELD onder de naam i-Drive transport door Marvu voortgezet. Het i-Drive transport biedt ten opzichte van de conventionele systemen met metalen spijlenbanden een aantal voordelen:

  • Zeer lage bandspanning
  • Geen smering van de band nodig; verhoogt de voedselveiligheid
  • Geen bandovergangen

ELD's transportsystemen kunnen worden gebruikt in elke sector van de voedselverwerkende industrie, maar zijn met name geschikt voor brood en gebak. Het i-Drive transport is volledig op maat gemaakt voor turn-key projecten en kan volledig worden geïntegreerd in een bestaand transportsysteem (retrofit). Dit maakt het mogelijk om een project uit te breiden met meer transportbanden aan het begin of aan het einde van een ELD-transportsysteem. ELD heeft i-Drive transport al geïnstalleerd in La Lorraine, Kohberg, Millenaar Bakery en Bakkersland.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Hallo

Laat onze specialisten met u meedenken.