Gefeliciteerd, Frank!

Frank Brans 25 jaar dienstverband bij Marvu

Op 11 juli 1994 werd Frank Brans als 19-jarig jong broekkie door zijn kameraad voorgesteld aan Marc Vulders. Hij kwam in dienst bij Marvu als één van de eerste medewerkers. In de beginfase lagen zijn werkzaamheden voornamelijk bij de freesbank. Maar Frank heeft een flexibele instelling en ontplooide zich al snel tot all round monteur. In korte tijd was hij van alle markten thuis.

Toen Marvu verder uitgroeide en voor de tweede keer naar een nieuwe grotere locatie verhuisde, nam Frank de kans om zich verder te ontwikkelen. Hij verliet de montagehal en startte in de tekenkamer. Met zijn praktijkervaringen bij de montage van vele mooie grote projecten wist hij precies wat wel werkte en wat niet. Inmiddels leidt hij een team van 7 engineers en deelt hij zijn opgedane kennis en ervaringen van 25 jaar. Hij gaat uitdagingen niet uit de weg en blijft aldoor zoeken naar verbetering.

Door zijn optimistische aard, no-nonsens mentaliteit en gezonde dosis humor is hij een motivatie voor zijn collega’s. Frank Brans is voor ons een onmisbare collega.

Wij willen Frank dan ook van harte feliciteren met zijn 25-jarige jubileum bij Marvu foodprocessing equipment.

Karin van Wanrooij

Karin van Wanrooij

Marketing

+31 (0)413 478 828
Karin van Wanrooij

Karin van Wanrooij

Marketing

+31 (0)413 478 828

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Hallo

Laat onze specialisten met u meedenken.