Marvu’s familiedag 2022

De afgelopen twee jaar heeft heel werkend Nederland stilgestaan. Voor Marvu de reden om, nu het eindelijk weer mag, samen met het team de vlag uit te hangen. 18 juni was het zover: Marvu’s familiedag. Tijdens deze dag mochten alle medewerkers van Marvu hun familie, vrienden, kennissen én aanhang uitnodigen voor een dag vol plezier, compleet in het teken van techniek.

De dagen naar het evenement toe heeft team Marvu haar uiterste best gedaan om te laten zien waar Marvu nu écht voor staat: sterk in verbinden. En dat hebben we dubbel en dwars waargemaakt. Tijdens deze zonnige dag kregen familie, vrienden en kennissen de mogelijkheid om eens achter de schermen te komen kijken bij Marvu. Waar zijn wij als team Marvu nu elke dag mee bezig? En hoe zien de werkprocessen en verschillende afdelingen eruit? Op al deze vragen gaven we antwoord.

Terwijl we de verbinding opzochten tussen familie, personeel en techniek, was er ook ruimte voor het merk Marvu. Waarom doen we elke dag wat we doen, en wat maakt Marvu nou écht Marvu? Tijdens een merkpresentatie namen we bezoekers mee in onze trots, ons merkverhaal. Want als de transportbanden en processen binnen de voedselverwerkende industrie stil komen te staan, dan heeft de consument aan het einde van de dag geen eten op haar bord. Iets waar veel mensen niet bij stilstaan. Des te belangrijker dat er iemand is die ervoor zorgt dat de banden blijven draaien, en processen blijven lopen. Iemand die mens en techniek verbindt. Dát is Marvu.

Ook vroegen we in deze presentatie aandacht voor een ander maatschappelijk probleem: het huidig tekort aan technisch personeel. Hoe kunnen werkgevers bijdragen aan het werven van nieuw talent en de ruimte bieden voor innovatie? Als hét techniekbedrijf in de regio Meierijstad hebben wij daar een antwoord op: investeer in de jeugd! Door met verschillende projecten en instanties samen te werken creëer je ruimte voor de jeugd om te ontdekken wat de wondere wereld van techniek inhoudt. Kortom, het recept voor succes.

Al met al was deze dag er een voor in de geschiedenisboeken van Marvu. Wij hopen dat alle familie, vrienden en kennissen net zo van deze bijeenkomst hebben genoten als wij.

Tot volgend jaar!

Team Marvu

Roel van de Ven

Roel van de Ven

Project Manager

+31 413 478 828

Roel van de Ven

Project Manager

+31 413 478 828

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Hallo

Laat onze specialisten met u meedenken.