Marvu trotse partner van Team Rembrandts

Team Rembrandts

Rembrandts STEAM Foundation is een Nederlandse non-profit organisatie die is begonnen als het eerste inheemse Nederlandse robotteam, ook bekend als Team Rembrandts. Team Rembrandts, team 4481, is een robotteam gevestigd in Eindhoven met studenten van Fontys University of Applied Science, Zwijsen College en Heerbeeck College. HBO, WO en middelbare school gecombineerd allemaal samen. In het team werken studenten samen met een ervaren groep mentoren en ouderejaarsstudenten om robots te bouwen om elk jaar te concurreren op de FIRST Robotics Competition. Mede met de educatieve benadering van STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Math) worden kinderen en jongeren enthousiast gemaakt voor de techniek. Ze leren het organiseren van activiteiten en evenementen die niet alleen een geweldige technische inhoud hebben, maar ook aantrekkelijk zijn voor de doelgroep. Dit wordt mogelijk gemaakt met de hulp en steun van partners.

Partner

Als technische onderneming en erkend leerbedrijf steekt Marvu graag energie in het enthousiasmeren van jongeren en ‘verbinden van mensen’ voor het vak techniek. Naast de samenwerkingsverbanden met diverse scholen en opleidingsinstellingen voor stageplekken en leerplekken stimuleren wij ook projecten als de FIRST Robotics Competition. Daarom zijn wij partner van Team Rembrandts en hopen dat ze onze steun goed kunnen gebruiken om hun robots zo te kunnen ontwikkelen om de overwinning te behalen in de FIRST Robotics Competition 2019.

Opdracht: Deep space

The kick-off voor de wedstrijd van 2019 is op 6 januari gestart met de presentatie van de opdracht in de game video: Deep space. Het team heeft inmiddels de onderdelen binnen om de robots te assembleren. Aangepaste onderdelen werden bewerkt, gedraaid, gelast en gesneden, en de eerste test zijn gedaan. Kortom, er wordt hard gewerkt om in april af te reizen naar Houston en Detroit, waar meer dan 70.000 mensen van over de hele wereld zullen aanschouwen hoe 1.300 robots gemaakt door de jonge innovators gaan strijden voor de zege van best gebouwde robot in de FIRST Robotics Competition 2019.

Onderstaand de instructievideo van opdracht: Deep space.

Wij wensen team Rembrandts heel veel succes toe bij hun deelname aan de FIRST Robotics Competition 2019!

Voor meer informatie:

Karin van Wanrooij

Karin van Wanrooij

Marketing

+31 (0)413 478 828
Karin van Wanrooij

Karin van Wanrooij

Marketing

+31 (0)413 478 828

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Hallo

Laat onze specialisten met u meedenken.