Onze Jan 25 jaar bij Marvu!

"Het enthousiasme, de passie voor zijn vak en zijn goede humeur zijn aanstekelijk"

Jan is een medewerker van de eerste uren bij Marvu. Hoewel Frank Brans (reeds in dienst als allround monteur bij Marvu) hem voorging, was de samenwerking met Jan al ontstaan voor oprichting van Marvu. In opdracht van Bakkerij Roggy ontwierp Jan, werkzaam als tekenaar bij Engineeringsbureau Foolen, diverse bakkerijmachines waaronder een depanner. Deze opdracht mocht door Smits, waar Marc Vulders werkte worden uitgevoerd. Zo kwam de eerste samenwerking met Marc Vulders tot stand.

Op 1 januari 1993 besloot Marc Vulders te starten als zelfstandig als machinebouwer. Arend Buurma van bakkerij Roggy verzorgde Marc de eerste grote order waardoor de samenwerking met tekenaar Jan (inmiddels werkzaam voor bakkerij Roggy) steeds intensiever werd. Toen de zaken voor Bakkerij Roggy minder goed liepen, was het voor Marc een eenvoudige keuze om de fijne samenwerking die hij met Jan had om te zetten in een meer definitieve vorm. Zo kwam op 1 maart 1996 Jan als technisch tekenaar in dienst bij Marvu.

Bij de komst van de eerste computer, een 80486, gekocht met een illegaal autocad versie, een geweldige doordachte tablet door Foolen, kon Jan onze eerste digitale tekeningen maken. Jan maakte de gehele groei van Marvu mee. Van 2D tekeningen tot 3D en de verhuizingen van de Emmausstraat naar Nijnsel en vervolgens naar de Heikant.

Bijzondere en gedenkwaardige momenten gedurende zijn dienstverband zijn met uitstek de projecten die hij mocht ontwerpen voor een stroopwafel fabrikant. Voor deze relatie van het eerste uur, ontwierp Jan diverse productielijnen en samen ontwikkelden zij door de jaren heen steeds weer innoverende aanpassingen op deze systemen.

Het enthousiasme en de passie voor zijn vak maar ook zijn goede humeur zijn erg aanstekelijk. Hij heeft altijd een praatje paraat. In de pauzes trakteert hij zijn collega’s regelmatig op een verslag van zijn belevenissen die in detail worden beschreven, net zoals zijn tekenwerk!

Jan, van harte gefeliciteerd met je 25 jarig jubileum bij Marvu!

Karin van Wanrooij

Karin van Wanrooij

Marketing

+31 (0)413 478 828
Karin van Wanrooij

Karin van Wanrooij

Marketing

+31 (0)413 478 828

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Hallo

Laat onze specialisten met u meedenken.