Veldt’s “Pannenkoek verkeerd”

Als deelnemer aan de Horecava vorig jaar wilde Veldt’s Pannenkoeken BV goed voor de dag komen met een uniek product. Eén product dat nog niet eerder op de markt te was; de vierkante pannenkoek!

Productie

Om de productie van deze speciale pannenkoek te realiseren, moest Veldt de nodige aanpassingen doen in het productieproces. De standaard productie bestaat voornamelijk uit ronde pannenkoeken van Ø20, Ø24 en Ø30 cm. In december werd Mark Derks –Service &Control bij Marvu benaderd door Christiaan Veldt om de doseerkoppen van de productiemachine aan te passen voor de vierkante pannenkoek.

Resultaat

Uiteindelijk kon Veldt in januari met 100 dozen pannenkoek Verkeerd op naar de Horecava te Amsterdam. Wegens groot succes is de productie in februari in volle gang gezet. Aldus Christiaan Veldt: “We zijn inmiddels één jaar verder, en merken dat de vierkante pannenkoek een vreemde maar aangename verrassing is, met name bij de zorginstelling voor ouderen.”

Christiaan Veldt waardeert de samenwerking met Mark Derks en Harrie van Esch van Marvu. Hij complimenteert hen met het realiseren van dit prachtige en unieke product. De pannenkoek Verkeerd is definitief opgenomen in het assortiment en wordt voornamelijk geleverd aan groothandels zoals Makro, Sligro, etc. en export.

Veldt's Pannenkoek verkeerd
Karin van Wanrooij

Karin van Wanrooij

Marketing

+31 (0)413 478 828
Karin van Wanrooij

Karin van Wanrooij

Marketing

+31 (0)413 478 828

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Hallo

Laat onze specialisten met u meedenken.