Over Marvu

“We willen investeren in een nieuwe machine. Hoe kunnen we deze in onze productielijn inpassen zodat alle processen naadloos op elkaar aansluiten?”

Marvu is gespecialiseerd in interne transportsystemen in de voedselverwerkende industrie.
Worstelt u met een logistiek vraagstuk? Wij denken graag met u mee en bieden maatwerk-oplossingen voor elk logistiek probleem. Voor ons is een project pas geslaagd wanneer u tevreden bent!

Ons verhaal

Sinds de oprichting in 1993 produceren wij transportsystemen en speciaalmachines voor brood- en banketbakkerijen, voor de vleesverwerkende- , visverwerkende-, convenience-, agf- en zuivelindustrie.

Met gedrevenheid verbinden wij de losse processtappen in productielijnen tot één soepel lopend geheel. Advies, ontwerp, productie, assemblage, in bedrijfstelling, service en revisie: Marvu verzorgt het gehele traject en ontzorgt. Voor één specifieke machine of voor een complete productielijn op maat. Wij produceren alles in eigen huis en leveren maatwerk in onze oplossingen. We vragen ons continue af hoe zaken anders en vooral beter kunnen. Hierin gaan wij ver en zijn wij van toegevoegde waarde. Dankzij onze klantgerichte aanpak ontstaan lange termijn relaties.

Marc Vulders

Marc Vulders

Director

+31 413 478 828

Onze passie

Techniek staat bij Marvu hoog in het vaandel. Daar ligt onze passie. Met onze brede kennis van de industrie, onze jarenlange ervaring en het denken in oplossingen passen wij hoogwaardige techniek toe in een efficiënte, ergonomisch en hygiënisch verantwoorde werkomgeving. Nu en in de toekomst. Wij begrijpen het belang van continuïteit binnen de productie. Daarom hechten wij grote waarde aan een goede service; 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Snel en effectief schakelen zodat stilstand tot een minimum wordt beperkt. Dat is ons doel.

Onze mensen

Wij verstaan ons vak en zijn gedreven in ons werk. Wij werken nauw samen in één team, luisteren naar uw verhaal en laten ons graag uitdagen. Met een grote dosis inlevings- en doorzettingsvermogen garanderen wij voor uw bedrijf de best mogelijke oplossing. Een oplossing die aansluit bij uw wensen en behoeften en die dus precies bij u past.

Dit heeft er toe geleid dat Marvu foodprocessing equipment, niet alleen in Brabant, Nederland maar ook internationaal is gegroeid tot bekende betrouwbare leverancier van transportsystemen en machinebouw in de voedingsmiddelenindustrie, en toeleverancier is voor internationale machinebouwers.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Hallo

Laat onze specialisten met u meedenken.