Service en onderhoud

Leveringsvoorwaarden
Marvu Machine- en Apparatenbouw b.v. is lid van de Koninklijke Metaalunie.
De Metaalunie is met meer dan 11.000 leden de grootste ondernemersorganisatie in Nederland voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. Wij voeren de door deze organisatie opgestelde, algemene leveringsvoorwaarden.

Lid koninklijke metaalunie Logo
Metaalunie Algemene Leveringsvoorwaarden (PDF)

3D Tekeningen
De maatwerk oplossingen worden ontworpen en getekend met behulp van het tekenpakket SolidWorks. Marvu kan 3D bestanden van transportsystemen aanleveren. Hiermee wordt de mogelijkheid geboden tekeningen in te passen in de lay-out van de bedrijfsruimte. Dit geeft een goed inzicht hoe het project binnen uw bedrijf gestalte kan krijgen.

Garantie
Onze producten worden geleverd met een standaard garantietermijn van 12 maanden na oplevering van het project, waarbij vooraf gedefinieerde slijtdelen zijn uitgesloten van garantie.

Health Check
Transportsystemen met i-Drive™ Technology kunnen optioneel worden geleverd met een Health Check pakket. Deze bestaat uit een garantie van 3 jaar plus een jaarlijkse Health Check. Deze Health Check bestaat uit een algehele controle van het systeem, onderhoud aan de i-Drive™ blokken en het rapporteren van de resultaten. Dit pakket kan worden uitgebreid met een extra garantietermijn van 2 jaar.

Vraag een Health Check aan

Onderhoud en preventieve inspectie
Preventieve inspectie en periodiek onderhoud kunnen naar wens onderdeel uitmaken van het onderhoudscontract.

Een preventieve inspectie geeft inzicht in de status van uw interne transportsystemen en machinepark. In overleg kan Marvu een inspectie- en onderhoudsschema opstellen.

Service/storingen
Wij begrijpen het belang van continuïteit binnen de productie. Daarom hechten wij grote waarde aan een goede service; 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Onze service afdeling is in staat snel en effectief te schakelen zodat stilstand tot een minimum wordt beperkt.

“Marvu levert, zorgt dat het werkt en blijft werken.”

Mark Derks

Mark Derks

Project Manager

+31 (0)413 478 828

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief