Lantmännen Unibake

Bedrijf
Lantmännen Unibake
Land
België
Voedselbranche
Banket
Project
Type 400 Rapid bochtband ‘Easy Clean’
Maatwerk
Doorgang in het frame van de bochtband voor containers

Lantmännen Unibake is een grote industriële producent binnen de brood- en bakkerij-industrie. Op één van haar productielocaties in België worden (gevulde)croissants en andere bladerdeegproducten geproduceerd. Het project bestond uit het leveren van twee weefselband bochtbanden met als doel minder onderhoud en het minimaliseren van stilstand.

Roel van de Ven

Roel van de Ven

Project Manager

+31 413 478 828

Roel van de Ven

Project Manager

+31 413 478 828

Lander Vanrobaeys, Project Engineer bij Lantmännen Mouscron

“Wij hebben gekozen voor de bochtband van Marvu omdat deze band over een betrouwbare omtrek aandrijfmethode beschikt. De ketting wordt ontlast doordat de nokken aan de buitenkant van de ketting bevestigd worden. Ook de keuze van Marvu voor elastische verbinders in plaats van veren is een grote vooruitgang voor ons bedrijf. Deze investering heeft tot een afname van het aantal lijnstops geleid en er is duidelijk sprake van minder onderhoud en stilstand.

Marvu is voor ons een nieuwe leverancier. De samenwerking verloopt goed; Marvu stelt zich flexibel op en verleent een vlotte service. Dit hebben zij bewezen met de aanpassing van het frame van de bandtransporteurs. Door deze aanpassing kunnen onze containers nu onder de bocht doorgevoerd worden.”

Rapid bochtband

De Rapid bochtband bestaat uit drie uitvoeringen:

Bekijk de Rapid bochtband pagina

Hallo

Laat onze specialisten met u meedenken.