Stol Inspection Systems

Bedrijf
Stol Inspection Systems
Land
Nederland
Voedselbranche
Convenience industrie
Project
Type 800 Metaaldetectie
Transport lengte
Ca. 4 meter
Maatwerk
Metaaldetectie gecombineerd met een transportsysteem

Stol Inspection Systems is gespecialiseerd in inspectiesystemen voor de levensmiddelen-, chemische, farmaceutische- en recycling industrie. Stol is leverancier van metaaldetectie -, röntgeninspectie- en magneetsystemen. De systemen zijn verkrijgbaar in standaard uitvoering en voor integratie in bestaande productielijnen biedt Stol maatwerkoplossingen.

Marvu Mark Derks

Mark Derks

Project Manager

+31 413 478 828
Marvu Mark Derks

Mark Derks

Project Manager

+31 413 478 828

Maatwerk metaaldetectiesysteem

Het project bestond uit het gezamenlijk vervaardigen van een metaaldetectiesysteem voor een levensmiddelenproducent van biologische nootpasta’s. Het transportsysteem is door Marvu volledig op maat gemaakt; door de Intralox flessenketting en instelbare zijgeleidingen is het mogelijk gemaakt de producten vanuit de bestaande productielijn feilloos om te leiden naar het Stol metaaldetectie-systeem; eveneens volledig op maat gemaakt zodat het systeem perfect aansluit bij het transportsysteem van Marvu. Vanuit het metaaldetectiesysteem worden de producten door een speciaal ontwikkelde draaischijf in de productielijn teruggevoerd.

Udo Stol, directeur van Stol Inspection Systems

“We hebben Marvu het project toevertrouwd omdat Marvu bekend staat om het vervaardigen van maatwerksystemen. Marvu levert goed werk en weet hoe een metaaldetector correct ingebouwd dient te worden. Bovendien bezitten zij over de kennis van producthandling die noodzakelijk voor de ontwikkeling van een feilloos systeem.”

Marc Vulders, directeur van Marvu foodprocessing equipment

“Stol Inspection Systems heeft ons voor dit project benaderd. We hebben onze expertises binnen dit project gebundeld en onze samenwerking gebaseerd op openheid en vertrouwen. Het continue naar elkaar luisteren, kennis delen en elkaar scherp houden zijn de ingrediënten die tot de beste oplossing voor de eindgebruiker hebben geleid.”

Hallo

Laat onze specialisten met u meedenken.