Vandemoortele Brunssum

Bedrijf
Vandemoortele Brunssum
Land
Nederland
Voedselbranche
Brood & Banket industrie
Project
Type 360 (retrofit) en Type 395 Transfer unit
Transport lengte
ca. 45 meter
Maatwerk
Retrofit transportsysteem met toevoeging van wisseltransportband

Vandemoortele Brunssum is producent van taarten, cakejes en andere deegproducten. Marvu is vaste leverancier van transportbanden bij Vandemoortele Brunssum.

Marvu Mark Derks

Mark Derks

Project Manager

+31 413 478 828
Marvu Mark Derks

Mark Derks

Project Manager

+31 413 478 828

Onze oplossing

Dit project bestond uit het aanpassen en ombouwen van een bestaand transportsysteem met als doel het verminderen van onderhoud en storingen, en het verhogen van de voedselveiligheid en bedrijfszekerheid.

  • De bestaande constructie (framewerk) van de transportlijn is intact gebleven
  • Complete transportband en aandrijvingen zijn vernieuwd

Frank Doelen, hoofd TD van Vandemoortele Brunssum

“We hoeven de transportband nu niet meer te smeren met olie, het onderhoud is verminderd en eventuele reparaties zijn vereenvoudigd. Tevens is het systeem op deze manier gemakkelijker te reinigen. Al met al is de betrouwbaarheid van het transportsysteem vergroot.”

“Doordat we al vele jaren machines en transportbanden kopen bij Marvu, was er veel vertrouwen dat Marvu de beste oplossing kon bieden in dit project. De product kwaliteit van Marvu is zeer goed, Marvu is betrouwbaar en transparant in hun werk. Uiteraard kan nooit alles probleemloos gaan, maar het is des te belangrijker dat het serieus opgepakt en opgelost wordt. Marvu heeft een hele goede (after sales) service.”

Hallo

Laat onze specialisten met u meedenken.