Weegmachine

De weegsystemen of weegstations van Marvu zijn toepasbaar in de voedingsindustrie. Marvu combineert de weegmachines met transportbanden en voert deze geheel op maat uit tot één systeem.

Met een weegsysteem is het mogelijk om van bulk batches te produceren, ingrediënten toe te voegen en gewichtscontrole uit te voeren. Voor gewichtscontrole wordt een controleweger gebruikt. Mede door ruime ervaring met weegmachines wordt voorzien in een klant specifiek en betrouwbaar totaal systeem.

Via een touchscreen of weegindicator is het af te wegen gewicht eenvoudig in te stellen. Een groot en helder display geeft het actuele gewicht weer, zowel in getallen als met behulp van gekleurde led’s. Alle controlewegers en andere weegmachines worden ijkwaardig uitgevoerd.

Download brochure
Roel van de Ven

Roel van de Ven

Project Manager

+31 413 478 828

Roel van de Ven

Project Manager

+31 413 478 828

Voordelen Weegmachine:

  • Combineert transport met weegsystemen
  • Maakt de combinatie mogelijk met pick and place
  • Heeft een touchscreen of weegindicator voor het eenvoudig instellen van het gewenste gewicht
  • Wordt ijkwaardig uitgevoerd

Zoekt u een gerenommeerde Nederlandse partij voor speciaal machinebouw, waaronder deze weegmachines of weegstations en transportbanden voor de voedingsmiddelenindustrie? Kom langs in Brabant voor een deskundig advies op maat of laat u op afstand adviseren door één van onze specialisten.

Hallo

Laat onze specialisten met u meedenken.