Intralox i-Drive™ transportsysteem

Het Intralox i-Drive transport is een transportsysteem, dat ontstaat door het combineren van modulaire transportbanden met Intralox i-Drive modules. Deze combinatie creëert een eindeloos recht-, bocht- en opvoertransport zonder bandovergangen. Geschikt voor onverpakte en verpakte producten.

Het Intralox i-Drive transport biedt ten opzichte van de conventionele systemen met metalen spijlenbanden een aantal voordelen:

Download brochure
Roel van de Ven

Roel van de Ven

Project Manager

+31 413 478 828

Roel van de Ven

Project Manager

+31 413 478 828

Intralox i-Drive™ technology

In samenwerking met Intralox is de i-Drive technology ontwikkeld. Elke Intralox i-Drive module is voorzien van tandjes, die onder in de schakels van de modulaire transportband grijpen. Dit zorgt voor een zeer lage bandspanning, waardoor storingen en onderhoud tot een minimum beperkt . De hoeveelheid en locatie van de Intralox i-Drive modules worden projectafhankelijk bepaald en synchroon elektronisch verbonden.

Dit transportsysteem is geschikt voor alle voedselverwerkende industrieën, maar wordt hoofdzakelijk toegepast in de brood- en banketindustrie. Marvu installeerde Intralox i-Drive transport o.a. bij La Lorraine, Kohberg, Millenaar Bakkerij en Bakkersland.

Maatwerk

Het Intralox i-Drive transport wordt volledig op maat uitgevoerd, zowel ten behoeve van turn-key projecten als volledig geïntegreerd binnen een bestaand transportsysteem (retrofit) . Hierbij is het mogelijk het project uit te breiden met andere bandtransporteurs zowel aan het begin als aan het einde van het eindeloze transportsysteem.

Garantie

Onze producten worden geleverd met een standaard garantietermijn van 12 maanden na oplevering van het project, waarbij vooraf gedefinieerde slijtdelen zijn uitgesloten van garantie.

Health Check

Transportsystemen met Intralox i-Drive™ Technology kunnen optioneel worden geleverd met een Health Check pakket. Deze bestaat uit een garantie van 3 jaar plus een jaarlijkse Health Check. Deze Health Check bestaat uit een algehele controle van het systeem, onderhoud aan de i-Drive™ blokken en het rapporteren van de resultaten. Dit pakket kan worden uitgebreid met een extra garantietermijn van 2 jaar.

Vraag Health Check aan

Onze werkwijze

  • 1. Inventarisatie & Advies
  • 2. Ontwerp & Voorstel
  • 3. Assemblage & Montage
  • 4. Installatie & Transport

Wij verbinden de losse processtappen in productielijnen tot één soepel lopend geheel.
Met u doorlopen wij 4 stappen en samen ontwikkelen wij dé perfecte productielijn.

Kortom: Marvu ontzorgt én verzorgt het gehele traject.

Lees verder
"Om dagvers producten dagelijks op tijd in de schappen van supermarkten te kunnen leveren is het minimaliseren van down time een prioriteit.”

Ger van Duuren

Bakkerijmanager Bakkersland Waalwijk

Bekijk project
"Om dagvers producten dagelijks op tijd in de schappen van supermarkten te kunnen leveren is het minimaliseren van down time een prioriteit.”

Ger van Duuren

Bakkerijmanager Bakkersland Waalwijk

Bekijk project

Hallo

Laat onze specialisten met u meedenken.