Modulaire transportbanden

Marvu levert een breed scala modulaire transportbanden (schakelbanden) die voorzien in een optimaal transport binnen het productieproces. Modulaire banden worden toegepast in alle voedselverwerkende industrieën, ongeacht de wijze van reiniging, droog of nat.

Corné van der Leest

Sales Engineer

+31 (0)413 478 828

Corné van der Leest

Sales Engineer

+31 (0)413 478 828

Kenmerken modulaire schakelband

Modulaire transportbanden bestaan uit hoogwaardige kunststof schakels die door scharnierpennen met elkaar verbonden worden. Bekende leveranciers van modulaire banden zijn Intralox en Habasit. De schakelband is qua bandstructuur en bandlengte volledig naar wens in te vullen. Uniek is de mogelijkheid om recht en bocht transport in één systeem te combineren. De modulaire transportband wordt positief aangedreven waarmee slip- en sporingsvrij transport gegarandeerd wordt. Daarnaast zijn deze banden eenvoudig te monteren en (gedeeltelijk) te vervangen. Marvu modulaire transportbanden zijn door de diverse mogelijkheden leverbaar in vele uitvoeringen.

Marvu transporteurs worden ontworpen met oog voor ergonomie, gebruiksgemak en een minimum aan onderhoud.

Marvu levert modulaire transportbanden met een groot aantal uitbreidingsmogelijkheden. Op deze manier kan de transporteur een optimale oplossing bieden voor uw logistieke vraagstuk.

Marvu past vele opties toe zoals:

Alle types worden conform HACCP normering ontworpen.

Transporteur types

Transporteur types

"Het vooraf gestelde doel van minimaal 5% efficiency verhoging in het verpakkingstraject, hebben wij na een aantal weken inregelen ruimschoots gehaald."

Paul Meeuwissen

Operationeel Directeur Vitelco

Bekijk project